Спортният директор на Ювентус Федерико Керубини си е водил бележник, в който

...
Спортният директор на Ювентус Федерико Керубини си е водил бележник, в който
Коментари Харесай

Шеф на Ювентус водил бележник с грешките на Паратичи

Спортният шеф на Ювентус Федерико Керубини си е водил бележник, в който записвал най-различни свои рецензии към предшественика си на поста Фабио Паратичи, който в този момент е началник в Тотнъм, написа „ Ла Република “.

Това излиза наяве от написаното във въпросния бележник, който е бил иззет по време на следствието против 16 клубни шефове от страна на италианската финансова полиция преди година. Според изданието в него Керубини си е записвал най-различни рецензии за работата на Паратичи. Някои от тях са били за закъснения на някогашния клубен началник за работни срещи, които той от време на време даже провеждал в сауната, при бръснаря или ортопеда си. 

По-сериозните обвинявания обаче са за финансовата тактика на Паратичи. Керубини пишел, че тогавашният му сътрудник употребявал изкуствени финансови облаги за моментни изгоди, само че чийто дългогодишен резултат щял да навреди на клуба.

„ Преценките му се трансформират всеки ден. Планът за възобновяване е поразителен, само че по какъв начин стигнахме дотук? Безсмислени попълнения оттатък опциите ни (Кулушевски?) “, подчертал актуалният състезателен шеф в бележника. Той също по този начин го порицал за „ съсипване на потомство: Кийн, Спинацола, Аудеро… “

Паратичи прекара 11 години в Ювентус до лятото на 2021-ва, когато напусна и отиде в Тотнъм. Именно на негово място беше назначен Керубини, който по този метод получи покачване от поста си на механически координатор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР